Fluffy

2011-01-30 @ 12:47:29
Tycker nog att helgerna tar slut för snabbt. Igår blev det Super Nintendo, vin, gottis och pussel (?!) i Locknevi. Mycket trevligt.  Idag känns det som att man borde vara ute med tanke på vädret, sol och plusgrader, hoho. Men vad gör man ute när det fortfarande är snö överallt?



Showers pounding out a new beat

2011-01-27 @ 20:54:38
En awesome låt såhär på kvällen bara. Det bästa är att den verkar (enligt klipp på youtube) vara minst lika bra live. 


Tegan and Sara - My number

Spotify: Tegan And Sara – My Number

Recovery

2011-01-27 @ 10:29:38
Jag har träningsvärk.. Och det är så jävla skönt.

Decisions, decisions

2011-01-25 @ 20:03:27
Jag har:

  • En systemkamera, men ingen vanlig fungerande kompakt digitalkamera
  • En stationär dator, men jag bor på två ställen och har därför bara tillgång till helt egen dator varannan vecka
  • Beslutsångest




Vad borde jag satsa på att köpa? En mindre och behändigare kamera som jag kan ha med mig när systemkameran känns överdriven, eller en laptop?

Happy

2011-01-25 @ 13:02:14
Glad tjej har precis hämtat sin stulna cykel hos polisen. Tydligen så var man tvungen att ge hittelön om personen som hittat cykeln ville ha det. Annars fick man inte tillbaka sin cykel. Konstigt, men det är det värt. Nu vill jag att klockan ska bli kväll så jag får springa iväg och träna en sväng!




Tystnaden

2011-01-24 @ 18:33:53
.. som uppstår när ljudkortet i datorn går sönder.

Idag fick jag ett samtal från polisen som sa att min cykel är både hittad och okej. Hur okej den är återstår väl att se kanske. Personen som hittat cykeln vill ha hittelön, vet inte riktigt om man kan kräva det? Tänk om det skulle vara samma person som slängt iväg cykeln i en buske som påstår att han hittat den. Det märks imorgon när jag hämtar den, jag har faktiskt saknat den.


Annars så har det varit en helt okej helg. Har både hunnit med Linköping och Jönköping, det är inte dåligt.

Everyday oughta be a bad day for you

2011-01-21 @ 15:40:51

Fredag igen verkar det som. Hade nog uppskattat helgen mer om jag hade haft ett jobb att gå till på vardagarna, men nu har jag ju inte det. Trevligt med helg ändå! Nu ska jag packa min väska och vänta på att mammi kommer.

 


Jag tycker inte om kryp

2011-01-20 @ 22:45:51
Idag hade jag en nära döden upplevelse. Jag låg oskyldigt i min säng och kollade på Halv åtta hos mig när jag plötsligt känner hur det kryper på bröstet på mig. När jag kollade var det inget där, så jag tänkte att det kanske var ett hårstrå eller något bara. Fem minuter senare ser jag något svart krypa upp på axelbandet på mitt vita linne, gissa om jag blev rädd när jag såg att det var en spindel som attackerade mig? Jag tycker inte om dom, inte ens lite.

Here we go again

2011-01-20 @ 02:11:32
Nu är jag tillbaka igen, heh. Vi får väl se hur länge det håller den här gången, men förhoppningsvis längre än sist iallafall. Mina små och alldeles för rastlösa fingrar behöver få glida över tangenterna oftare. Pennor är ganska overrated när man har alternativ som inte ger en skrivkramp, tycker jag. Med lite tur kanske jag tar mig ork till att fixa en vettig design inom en snar framtid också, för det här är ju lite lagom tråkigt kan jag tycka. Fast inte nu, för nu ska jag lägga mig ner och fortsätta vara lat med Desperate Housewives, g'night!